Més esport

Repeteixen convocatòria

Gimnàstica artística. Nora Fernández, Paula Raya i Thierno Diallo Boubacar, que ja van competir en els Jocs Mediterranis a Tarragona, seleccionats per a l’europeu de Glasgow

Paula Raya (Pasífae de Vilanova i la Geltrú), Nora Fernández (Salt GC) i Thierno Boubacar (Egiba) figuren en la llista de convocats per a l’europeu de Glasgow, que es disputarà entre el 30 de juliol i el 13 d’agost (la primera setmana amb la competició femenina i la segona, la masculina). Els seleccionadors, Lucía Guisado i Fernando Siscar, han confiat en els mateixos gimnastes que ja van competir en els Jocs Mediterranis. Així, a més dels catalans, hi prendran part Ana Pérez, Helena Bonilla i Cintia Rodríguez, que van obtenir la medalla de bronze a Tarragona, i Néstor Abad, Alberto Tallón, Rayderley Zapata i Nicolau Mir, que van aconseguir el màxim guardó. A més dels trofeus per equips, Raya va aconseguir la medalla de plata en les paral·leles asimètriques.

Paral·lelament al campionat absolut, a Glasgow també s’hi disputarà el júnior, amb ple de catalanes en l’equip femení: Alba Asensio (l’Hospitalet), Alba Petisco (Les Moreres), Lorena Medina (Egiba), Clàudia Villalba (Terrassa) i Berta Pujadas (Granollers). En nois, hi competiran Franco Elian Sánchez (Sant Boi), Eduard Méndez (Granollers) i Pau Jiménez (Salt).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)