Més esport

Espanya cau per un gol d’or en els quarts del mundial

Hoquei en línia. Les noies de l’equip júnior van golejar i jugaran la semifinal

La selecció espanyola absoluta masculina va ser derrotada en la pròrroga dels quarts de final del mundial per un gol d’or de Suïssa (1-2) i no podrà lluitar per les medalles. Espanya, amb tres jugadors catalans –Josep Tomàs (Jujol), Xavier Porqueres i David Ros (Rubí Cent Patins)–, va disputar un partit anivellat i va tenir les seves ocasions. Els suïssos es van avançar en la primera meitat i quan faltava poc per al descans el combinat estatal va tenir una doble superioritat però no va empatar. Sí que ho va fer en els primers minuts de la segona meitat (1-1). A quatre minuts del final va desaprofitar una altra superioritat. En el minut 7 de la pròrroga Suïssa va marcar i es va classificar.

El combinat júnior femení va passar a les semifinals després de golejar Nova Zelanda en una gran segona meitat (8-0). L’equip estatal, amb quatre jugadores catalanes, va dominar des de l’inici i va arribar al descans amb un 2-0. En la segona meitat va marcar sis gols més. Judit Pareja i Andrea Sehuk (Rubí Cent Patins) van marcar un gol cada una. El seu rival en la lluita per les medalles serà Itàlia, que va guanyar Austràlia per un clar 10-3.