Hoquei sobre herba

La selecció espanyola cau davant d’Alemanya (3-1)

Hoquei sobre herba. L’equip estatal femení ha acabat tercer del Grup C i dilluns jugarà contra el segon del Grup D els quarts de final del mundial

La selecció espanyola femenina d’hoquei herba ha caigut davant la d’Alemanya (3-1) en el mundial que es disputa a Londres i ha acabat tercera del Grup C, de manera que s’enfrontarà, aquest dilluns, en els vuitens de final a la segona del Grup D, encara per decidir.

Les alemanyes s’han avançat al minut cinc d’un primer quart en el qual hi ha hagut poques oportunitats. Espanya ha igualat el marcador a la mitja hora de joc i amb empat a un s’ha arribat al descans.

En el minut 37 Alemanya ha fet el segon i, només un minut després, ha establert el resultat definitiu. La selecció estatal ha acabat, doncs, tercera del seu grup.