Hoquei sobre herba

Els ‘shoot-out’ donen el bitllet de quarts a Espanya

Hoquei sobre herba. El combinat d’Adrian Lock supera Bèlgica en la tanda de penals després d’empatar a zero en el temps reglamentari

La selecció espanyola s’ha classificat pels quarts de final del mundial d’hoquei herba, que es disputa a Londres, amb una patida victòria davant Bèlgica. La tanda de shoot-out ha decidit i el combinat espanyol torna a estar entre els vuit millors equips d’un mundial dotze anys després de fer-ho per darrera vegada. Una última diana de la jugadora del Club de Campo Bea Pérez, en el darrer llançament, ha estat decisiva per desequilibrar un duel molt igualat en què cap dels dos equips ha estat capaç de marcar.

Ha tingut dues opcions des del penal córner Espanya –per tres de les belgues– però les imprecisions han estat una constant durant els setanta minuts. La pressió alta de les jugadores de l’equip estatal ha propiciat més d’una pèrdua de les jugadores belgues, però la seva portera ha estat molt encertada. Sobretot en un contraatac al límit del segon període en què ha tallat una passada de Carlota Petchamé que semblava decisiva.

Bèlgica inquietava només quan Gigi Oliva, incommensurable, no estava al camp. La punteria tampoc ha estat el fort de les belgues, que han acabat veient com la magnífica actuació de la portera Maria Ángeles Ruiz en els llançaments de shoot-out les enviava a casa. Alemanya espera a quarts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)