Hoquei sobre herba

Espanya sorprèn Alemanya i es fica a la semifinal

Hoquei herba. Triomf per la mínima (0-1) de les jugadores d’Adrian Lock en un partit dominat per les alemanyes

La selecció estatal femenina d’hoquei herba, amb set catalanes, jugarà la semifinal del mundial després de trencar els pronòstics i superar Alemanya per 0-1 en el duel de quarts de final que s’ha disputat aquesta tarda, a Londres. Un gol de la jugadora del Club de Campo Carmen Cano, en el minut 54, ha donat la victòria a l’equip entrenat per Adrian Lock.

La selecció alemanya ha dominat i ha disposat de les oportunitats més clares, però la seva manca d’efectivitat davant la porteria l’ha condemnat. En acabar els tres primers quarts els resultat era d’empat a zero i, en arribar a l’últim, semblava que el partit es resoldria per la sort dels ‘shoot -out’, però el gol de Carmen Cano, a manca de sis minuts del final, ha donat el triomf al combinat estatal.

Dissabte, Espanya disputarà la semifinal contra el guanyador del duel entre Irlanda i La Índia.