Ciclisme

Casas i Calvo, setenes

Ciclisme. La vila-secana i la vitoriana van cedir contra Rússia, la campiona, en el duel de quarts després d’haver superat la primera fase

La vila-secana Helena Casas i la vitoriana Tania Calvo van acabar en la setena posició la seva participació en la prova de velocitat per equips de ciclisme en pista de l’europeu de Glasgow, la primera cita puntuable per a Tòquio 2020, en què ha quedat clar que el camí per obtenir una de els vuit places serà feixuc. Casas i Calvo van passar a la fase final –vuit dels deu equip– superant els equips d’Itàlia, el més fluix –34.653– amb diferència i el de la gran Bretanya, generalment en posicions capdavanteres però en plena fase d’acoblament. La vila-secana i la basca van córrer en el tercer torn compartint pista amb Polònia –setena– i s’hi van quedar a només una mil·lèsima amb un temps de 33.827, un desavantatge que els hauria pogut costar molt car. En els quarts van competir contra Rússia, que havia marcar, de bon tros, el millor registre de les parelles en la fase prèvia amb 32.593. Alemanya va ser segona amb 33.024. Espanya va ser molt inferior a les figures de Rússia Daria Shmeleva i Anasatasiia Voinova –pletòriques amb un registre majestuós de 32.417– i, amb un temps de 33.703 millor que el de la primera actuació, va finalitzar setena davant de Polònia (33.998). Rússia es va classificar per a la final contra Ucraïna i la va superar –32.452 per 33.108– revalidant el títol. Alemanya va arrabassar el bronze a Holanda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)