Natació

L’equip lliure d’Espanya acaba quart de l’europeu de natació artística

Natació artística. Les tres catalanes de l’equip es queden sense la medalla de bronze, que és per Itàlia i s’escapa per una dècima (92.2333 per 92.1000). Rússia guanya el títol clarament

L’equip lliure d’Espanya, amb tres nedadores catalanes, no ha pogut pujar al podi de l’europeu i s’ha hagut de conformar amb la quarta posició. El conjunt estatal amb Berta Ferreras, Meritxell Mas, Paula Ramírez, i Abril Conesa i Emma Garcia com a reserves, ha millorat la puntuació que va aconseguir en el preliminar i ha sumat 92.1000 punts, però el conjunt italià, que va acabar quart, ha millorat encara més i per només una dècima les ha superat (92.2333). El títol ha sigut clarament per Rússia amb un puntuació de 97.0333.

En el preliminar del duo lliure la catalana Paula Ramírez i la madrilenya Sara Saldaña han ocupat la quarta posició amb 89.1667 punts. S’han quedat a dos punts de les italianes (91.16667) que han ocupat el tercer lloc. Les russes han fet la millor puntuació amb 96.0333. La final es disputarà dimarts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)