Natació

Ferreres i Ribes repeteixen el bronze en el duo mixt lliure en l’europeu de natació artístia

Natació artística. Paula Ramírez i la madrilenya Sara Saldaña són quartes en el duo lliure

Els catalans Berta Ferreras (Kallípolis) i Pau Ribes (Les Franqueses) han repetit medalla de bronze en l’europeu en el duo mixt lliure. La parella maresmenca ja l’havia guanyat també en el duo tècnic. En la final de lliure Berta Ferreras i Pau Ribes han aconseguit una puntuació de 85.4333 punts i han quedar una mica lluny de la parella italiana formada per Manila Flamini i Giorgio Minisini (90.7333). El títol ha sigut per la parella russa Mayya Gurbanberdieva i Aleksandr Maltsev que han arribat als 92.4000 punts.

En la final del duo lliure la barcelonina Paula Ramírez (Kallípolis) i la madrilenya Sara Saldaña (Retiro) han ocupat la quarta posició amb 90.0667 punts. Han millorat de nou dècimes la seva puntuació en la preliminar però, han seguit a dos punts de la medalla de bronze que s’han emportat les italianes Linda Cerruti i Costanza Ferro amb 92.1333 punts. El títol l’ha guanyat la parella russa formada per Svetlana Kolesnitxenko i Varvara Subbotina amb 96.7000 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)