Més esport

Mas i Cantero acaronen la plaça olímpica

Vela. La masnovina i la canària disputen la ‘medal race’ de 470 igual que Cornudella i López. Xammar i Rodríguez també ho tenen a prop

La masnovina Sílvia Mas i la canària Patricia Cantero van ser ahir quinzenes en la setena regata del mundial de la classe 470 al camp de regates d’Aahrus, on es disputa el mundial de les classes olímpiques, i es mantenen en el quart lloc de la general amb 37 punts, a només quatre de les terceres classificades. La bona actuació els ha permès accedir a la medal race d’avui i acaronar una de les vuit places olímpiques en joc. També hi seran les catalanes Bàrbara Cornudella i Sara López, que ocupen el sisè lloc. Ahir van acabar novenes. La medal race és la mànega final de doble puntuació en què competeixen els deu primers de cada classe.

El català Jordi Xammar i el gallec Nicolás Rodríguez, per la seva banda, van acabar tercers i han pujat una posició fins al cinquè lloc de la classe 470 masculina. Tenen 58 punts i són a 14 dels líders, els suecs Dahlberg i Bergström, i a vuit de les places de podi. Accedeixen a la medal race amb la plaça olímpica pràcticament assegurada. En 49erFX, les germanes Carla i Marta Munté ocupen la 32a posició i Aura Miquel i Núria Miró son 45es.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)