Golf

Woods, atracció al PGA

Golf. El quart ‘major’de la temporada comença amb el nord-americà buscant una plaça per a ser a l’equip dels EUA de la Ryder Cup

Tiger Woods, que va lluitar pel triomf en l’obert britànic fins als darrers forats, és la gran atracció del quart i últim major de la temporada, l’obert de la PGA, que va començar ahir a Bellerive (Missouri). Woods va guanyar el seu darrer PGA el 2007 i ha estat baixa els tres darrers anys a causa de diferents lesions. Una altra bona actuació del llegendari golfista li podria permetre de tornar a la Ryder Cup amb l’equip dels Estats Units. La nòmina de favorits és àmplia i inclou els darrers vencedors –Justin Thomas, Jimy Walker i Jason Day– i l’italià Francesco Molinari, sorprenent vencedor de l’obert britànic.

En els primers forats el jugador que més en forma es va mostrar va ser Ricky Fowler, que mira de guanyar el seu primer gran torneig després d’haver acabat vuit vegades entre els cinc primers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)