Tennis

Nadal ja és a quarts

Tennis. El manacorí derrota Stan Wawrinka per 7-5 i 7-6 (4) i se les haurà amb el croat Marin Cilic en el Masters 1000 de Toronto

El balear Rafa Nadal (1) va refermar divendres a la matinada, hora catalana, la tònica de triomfs sobre el suís Stan Wawrinka –17-3– amb una victòria treballada per 7-5 i 7-6 (4) que li permet accedir als quarts de final del Masters 1000 de Toronto. El manacorí va saber remuntar un break en contra en el segon set davant d’un millorat Wawrinka, que ha jugat un bon torneig en el qual va eliminar l’australià Nick Kyrgios després d’un període d’ofuscació. El rival de Nadal és el perillós croat Marin Cilic (6), que es va desfer de l’argentí Diego Schwartzman per 6-3 i 6-2. També va accedir als quarts l’alemany Alexander Zverev (2), que va derrotar el rus Daniil Medvedev per un doble 6-2. Ahir, el sud-africà Kevin Anderson (4) va batre el búlgar Grigor Dimitrov per 6-2 i 6-2 i es va convertir en el primer semifinalista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)