Més esport

Quim Fontané, a les semifinals de l’europeu d’estil lliure

Piragüisme. El palista del Salt-Ter, actual campió del món, intentarà conquerir el seu segon campionat continental a Bratislava

El palista de Salt Quim Fontané (Club Piragüisme Salt-Ter), actual campió del món de caiac d’estil lliure, es va classificar ahir per a les semifinals del campionat d’Europa de la disciplina, que es disputa aquests dies a Bratislava (Eslovàquia). Demà lluitarà per guanyar-se un lloc en la final i aspirar a un títol que ja va conquerir el 2016.

Ahir Fontané va superar les eliminatòries preliminars en primera posició i va confirmar que és un dels favorits al títol. Fontané, de fet, arriba a l’europeu després d’aconseguir la medalla de plata en el global de les dues proves que es van fer en la copa del món a Sort el mes passat. Els seus principals rivals en les semifinals i la final seran l’anglès Gavin Barker, el polonès Tomasz Czaplicki i el francès Sébastian Devred.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)