Handbol

El Bordils debuta rebent el Granollers de l’Asobal

Handbol. El partit, que ja és de competició oficial, correspon a les semifinals de la supercopa catalana i es disputa al Blanc-i-verd (20.30 h)

El primer partit del Bordils aquesta temporada ja serà en competició oficial i el disputarà avui (20.30 h) contra tot un equip de la lliga Asobal, el Fraikin Granollers, en les semifinals de la supercopa catalana. Aquest serà el quart enfrontament entre aquests dos equips. Els tres precedents, tots tres en les semifinals d’aquesta competició, els va guanyar l’equip vallesà al Blanc-i-verd: el 2014, per 26 a 32; el 2015, per 25 a 42, i el 2016, per 23 a 32.

L’equip de Sergi Catarain fa quinze dies que s’entrena amb normalitat i amb gairebé tota la plantilla, per bé que encara no ha disputat cap partit: “Hem pogut tenir un gruix important de la plantilla. Hem treballat molt bé, amb molta càrrega i introduint pilota.” Amb tot, arriba al partit encara curt de ritme, sobretot si es compara amb la preparació del Fraikin, que va començar la pretemporada el dia 1 d’agost. “Arribem en un moment encara no gaire bo per jugar aquest partit, perquè, a més, el Granollers ja acumula tres partits de rodatge i nosaltres, cap. Però nosaltres ho intentarem suplir amb il·lusió i ganes”, explica el tècnic del Bordils. El Granollers va disputar el cap de setmana passat els seus tres partits de pretemporada en un desplaçament a Brest (Bielorússia) que va acabar amb un balanç d’un empat contra l’Spartak de Moscou (24-24), una derrota contra el Maccabi Rishon Lezion (26-30) i una victòria contra el Brest (32-33). El Bordils espera suplir les mancances amb el seu característic esperit de lluita: “És el que vam fer contra el Guadalajara en l’eliminatòria de copa, en què ja vam estar a punt de donar la sorpresa. Competirem amb l’objectiu de guanyar.”

El Granollers arriba a Bordils amb un equip ben diferent del de la temporada passada. Tot i pèrdues importants com les de Cabanas, Bernatonis i Silva, ha aconseguit reforçar-se amb jugadors de talent: “Ha tornat Antonio García, que està en un moment de la seva carrera molt madur i aportarà molta experiència i nivell, han recuperat Borja Lancina i el pivot serbi Ivan Popovic... O sigui que els fitxatges que han fet és possible que els donin un salt qualitatiu respecte de la temporada passada.”

El Bordils també ha augmentat les seves prestacions gràcies a la tornada d’Esteve Ferrer, Marc Canyigueral i David Masmiquel. “La plantilla augmenta la seva qualitat i experiència i, sobretot, la qualitat de les rotacions en totes les línies”, valora Catarain.

Després d’aquest, el Bordils jugarà tres partits més de pretemporada: a casa, contra l’Adrianenc (29 d’agost) i el Barça B (8 de setembre), i a fora, contra el Sant Quirze (2 de setembre). El primer partit de lliga el jugarà el 15 de setembre, al Blanc-i-verd, contra el Santoña.

LES FRASES

Estic molt content amb la plantilla, sobretot perquè no ha marxat ningú i tornen peces que ens donen un salt qualitatiu
Volem millorar aspectes respecte de l’any passat, com ara les accions amb superioritat numèrica
Sergi Catarain

Sant Esteve-Barça, l’altra semifinal

El Bordils disputa les semifinals de la supercopa en qualitat de campió de la copa catalana. L’altre finalista d’aquesta competició també té dret a disputar-la. El subcampió va ser el Sant Esteve Sesrovires, equip al qual el sorteig de semifinals va aparellar amb el Barça Lassa. El partit es jugarà avui, també a les 20.30 h, a la pista del Sant Esteve Sesrovires.

La supercopa femenina també es juga aquesta setmana, en dues jornades diferents. Demà disputaran la seva semifinal la Roca contra el KH7 Granollers (21 h) i l’endemà s’enfrontaran el Sant Quirze i el Sant Vicenç (20 h). Les dues finals es disputaran diumenge al Palau d’Esports de Granollers. La femenina, a les 19 h, i la masculina, a les 21 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)