Futbol sala

L’Industrias carbura

Futbol sala. Tot i perdre el segon test de nivell de la pretemporada contra el Palma, el conjunt colomenc deixa detalls i estones de molt nivell

L’Industrias Santa Coloma va perdre per la mínima (1-2) el segon test de nivell de la pretemporada contra el Palma. Després d’oferir una gran imatge contra el Llevant (5-1), ahir els colomencs es van deixar remuntar l’1-0 inicial, obra de Maico, un dels nous fitxatges. Dues jugades desafortunades –un gol de Mario en pròpia porteria i un penal absurd– van condemnar l’equip local, que, tot i així, va oferir una gran imatge. “Estem treballant exageradament bé. Els dos amistosos han estat bons. Amb el Llevant vam mantenir el to durant els 40 minuts i avui ens ha costat més”, va analitzar Óscar Redondo, el tècnic. “Ens queda marge de millora perquè no estem conjuntats i perquè ens falta físic, però la nota d’aquests dos testos és bona”, hi va afegir l’entrenador colomenc.

L’Industrias va saber competir en els moments en què el Palma Futsal, cridat a colar-se entre els millors en totes les competicions estatals i que disposa d’homes de la talla de Quintela, João Batista i Carlos Barrón, va prémer més l’accelerador. En l’inici del segon temps, però, les tornes van canviar, els locals van trobar el seu millor joc i Maico va culminar a plaer una gran jugada de Pol Pacheco per la banda. Podria haver ampliat el resultat l’Industrias però dues jugades desafortunades van fer que el Palma Futsal s’endugués el triomf.

LES FRASES

Estem treballant exageradament bé, però ens falta una mica de to físic i que els jugadors s’acabin d’entendre bé sobre la pista
Contra el Llevant vam mantenir el to tot el partit i amb el Palma hem tingut alguna baixada
Óscar Redondo
entrenador de l’Industrias
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)