Patinatge

Marsinyach intentarà revalidar el títol europeu

Patinatge artístic. Vint patinadors catalans disputaran a partir de dissabte el campionat d’Europa a l’illa São Miguel de les Açores de Portugal

L’europeu de patinatge artístic comença dissabte a Lagoa, una localitat de l’illa de São Miguel, de l’arxipèlag de les Açores de Portugal. Durant una setmana es posaran en joc els títols europeus de les categories sènior, júnior, juvenil i cadet, en què participaran vint patinadors catalans. Vuit d’ells competiran en la categoria sènior, dos en la júnior, cinc en la juvenil i cinc més en la cadet. Les categories sènior i júnior es disputaran del dissabte 1 de setembre al dimarts 4, mentre que les categories juvenil i cadet competiran del 6 al 8 de setembre.

Pere Marsinyach (Foment Cardoní) intentarà revalidar la corona europea de la categoria sènior que va aconseguir l’any passat a la localitat italiana d’Asiago. El patinador de Cardona, de 23 anys, disputarà el seu tercer europeu sènior, en què va debutar l’any 2015 amb una setena plaça i ja va ser subcampió l’any 2016. L’any passat va guanyar el títol europeu, mentre que en el mundial va acabar en la quarta posició. Completaran la selecció estatal sènior en la prova individual masculina el terrassenc Llorenç Álvarez (Ripollet CPA), que va ser cinquè en el darrer europeu, i el madrileny del Reus Deportiu, Sergio Canales, quart fa dos anys.

En la categoria femenina debutarà en un europeu en la categoria sènior Carla Escrich (Caldes d’Estrac), tot i que ja va disputar el mundial de l’any passat, en què va aconseguir una brillant sisena posició. Sara Castillo (CP Parets) tornarà a competir en un campionat d’Europa després d’haver estat cinquena en el de l’any 2016. La campiona europea dels tres darrers anys, la vigatana Mònica Gimeno, no hi participarà en aquesta ocasió.

SÈNIOR
Individual femení
Carla Escrich (Caldes d’Estrac)
Sara Castillo (CP Parets)
Individual masculí
Pere Marsinyach (Foment Cardoní)
Llorenç Álvarez (Ripollet CPA)
Parelles artístic
Elisenda Prat i Artur Balagué (CPA Olot)
Solo dansa femení
Marina Gibaja (Santa Eugènia de Berga)
Solo dansa masculí
Arnau Albiol (Reus Deportiu)
JÚNIOR
Individual femení
Ariadna Milara (Mollerussa Pla d’Urgell)
Laura Quintero (Sant Vicenç)
JUVENIL
Individual femení
Lídia Pujol (Arenys de Mar CPA)
Marina Luna (APA Alt Maresme)
Individual masculí
Pau Garcia (Reus Deportiu)
Àlex Medina (CP Valls)
Ivan Pérez (CE Nou Patí Vidrerenc)
CADET
Individual femení
Carla Méndez (Santa Eulàlia de Ronçana)
Anouk Vizcarro (CP l’Aldea)
Individual masculí
Bruno Marco (CP Parets)
Parelles artístic
Mireia Martínez i Aleix Bou (Arenys de Munt)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)