Esports de muntanya

CURSES MUNTANYA

Podis catalans a Chamonix.

La primera de les curses destacades de la Ultra Trail del Mont Blanc, la MCC –de Martingy a Chamonix–, va tenir protagonisme català. La corredora Mila Duran (Lletissonada) va ser segona i va obtenir el millor resultat en una gran prova internacional. Duran havia guanyat el 2016 la Ultra Trail Trepitja Garrotxa. En la prova de l’OCC (Orsières-Champex-Chamonix) Eli Gordón (Montornès), vencedora l’any passat, va ser segona en la cursa de 55 km i 3.500 m de desnivell positiu. Només la va superar la neozelandesa Ruth Croft (5h53). El podi el va completar una altra catalana, Mònica Vives. El vencedor absolut va ser el xinès Erenjia. La prova reina de la Ultra Trail va començar ahir a la tarda amb la presència de Kilian Jornet i Núria Picas.