Handbol

El Bordils completa la càrrega

Handbol. Primer triomf dels Blanc i Verds en la pretemporada, a la pista del Sant Quirze, en el segon partit d’aquesta setmana i a tretze dies de començar el seu sisè curs a plata. “Cada dia millorem més”, va remarcar Sergi Catarain

SANT QUIRZE 27 BORDILS 29

HANDBOL SANT QUIRZE:Robles, Wu, Marc Garcia (2), Madriles, Berbel, Bonilla, Mallo, González (2), Rodríguez (4), Fernández (2), Vilaplana (1), Ricard Reig (4), Jiménez (2), Rubén (3), Lobera i Sáez (7).HANDBOL BORDILS:Sergi Mach (4), Xicu Reixach, Prat (1), Palahí (12), Masmiquel (5), Canyigueral (1), Hospital (1), Ferrer (5), Oliver, Mitjà (1), David Mach i Jordi González.PARCIALS:1-2, 4-2, 8-4, 9-6, 11-10, 12-13; 16-14, 20-17, 21-20, 24-24, 26-25 I 27-29.

“Tenim tretze dies del que se’n diu afinament de la càrrega, amb molt treball de velocitat i molt poca càrrega de pes. Busquem arribar el màxim de ràpids i àgils al primer partit de lliga, que és el que seria l’ideal”, exposava ahir al migdia Sergi Catarain, el tècnic del Bordils, després de guanyar el torneig de la festa major de Sant Quirze del Vallès. Era el tercer partit de l’estiu per als Blanc i Verds, després de la semifinal de la supercopa contra el Fraikin Granollers (25-31) de l’Asobal i l’amistós de dimecres amb l’Adrianenc (26-27), que aquest curs debuta a plata. El Bordils tancarà la preparació per al seu sisè curs a la categoria aquest dissabte a casa amb el Barça B Lassa (19.30 h), també de plata, tot just una setmana abans de l’estrena al Blanc i Verd contra el Santoña (19 h).

El xoc, sota control

Sergi Catarain va dissenyar una pretemporada amb els amistosos més exigents que els del curs passat, el del seu debut, per començar la lliga havent suportat el xoc contra els seus rivals. “Ha estat un amistós de pretemporada molt complet, que ens ha exigit molt en la seva defensa 6-0, molt agressius”, comentava Cata després del primer triomf en la preparació, contra l’únic equip de la 1a estatal –tercer de la lliga la temporada passada, amb els mateixos punts que l’Adrianenc i el Sanes– a qui s’haurà enfrontat. “Ens havíem plantejat fer moltes possessions en atac per tenir pràctica en posicional i, a més, hi ha hagut moments exigents amb alguna exclusió i doble exclusió”, explicava el tècnic, que malgrat comptar amb només deu jugadors (set de la primera plantilla) i els porters, va sortir satisfet de les proves: “En la defensa cada dia millorem més. Fins i tot l’oberta, que li teníem una mica de desconfiança l’any passat i ara cada vegada hi creiem més. Tenim més bones cames, ens coordinem més i crec que tenim una alternativa que a plata pot ser clau.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)