Hoquei sobre herba

La vida segueix igual

Hoquei sobre herba. El Polo guanya el Club Egara (2-0), acaba campió de Catalunya per tercer any consecutiu i segueix dominant, amb 33 títols, el palmarès de la competició

La vida segueix igual a l’hoquei sobre herba de casa nostra. El Polo, que va acabar la temporada passada alçant la lliga espanyola en una final d’infart amb el Junior, ha començat el curs 2018/19 amb la mateixa empenta i amb el mateix costum d’alçar títols. Els barcelonins, que s’han reforçat amb dos noms il·lustres –Xavi Lleonart i Roc Oliva–, van superar ahir l’Egara en la final del campionat de Catalunya i van alçar el 33è títol d’aquesta competició, el tercer consecutiu.

Va donar la sensació que el Polo va patir poques angúnies davant un Egara que aquest estiu ha perdut peces importants però ha recuperat un noms important com el de Pepe Romeu. Els de la Diagonal duien la batuta i el control mentre que els rallats esperaven les seves oportunitats retinguts al seu camp. Semblava que li sortia bé el full de ruta a Patricio Keenan, que enguany torna a la banqueta egarenca, però en el segon període el Polo va desequilibrar el marcador. Alex Casasayas va robar una pilota en la zona de creació visitant, va elaborar-se un contraatac frenètic i va batre Quico Cortès amb una definició excel·lent (23’). El gol va obrir el partit perquè l’Egara, obligat pel marcador, va haver de sortir de la cova. Això va generar anades i vingudes, i en una d’aquestes els barcelonins es van trobar amb un penal córner que va aturar Quico Cortès però que va acabar propiciant un stroke. No va fallar l’MVP de la final, Xavi Lleonart, i va fer el definitiu 2-0 (47’). En el darrer quart, l’Egara podria haver retallat distàncies perquè va disposar de tres penals córner però, tot i tenir grans llançadors, els va faltar punteria.

En el duel pel tercer i quart lloc que es va disputar abans de la final, el Junior de Sant Cugat es va imposar a l’Atlètic Terrassa a la tanda de shoot-out després del 3-3 amb què es va acabar el temps reglamentari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)