Hoquei sobre herba

El Polo inicia la defensa del títol

Hoquei herba. El conjunt barceloní visita el CD Terrassa (12.30 h), mentre que el Línia 22 de Terrassa s’estrena en la màxima categoria a casa contra l’Egara després de 30 anys d’història

La divisió d’honor masculina inaugura la nova temporada, en què el RC Polo començarà a defensar el títol al camp del CD Terrassa i el Línia 22 s’estrenarà en la categoria per primera vegada en els seus 30 anys d’història. Amb la base que va aconseguir l’ascens i la direcció d’Oriol Alcaraz, debutarà contra el Club Egara, vigent campió de la copa, que recupera aquest any Josep Romeu després de la seva experiència en la lliga de Bèlgica i que tornarà a tenir davant del seu banc Patricio Keenan. El CD Terrassa, per la seva banda, iniciarà una nova etapa amb canvis i amb Néstor Llobet com a tècnic en lloc de Juanma Mas. El seu primer duel serà contra el darrer campió, el RC Polo, que inclou Xavi Lleonart en els seus fitxers després d’un gran any en el Bloemendaal holandès. Roc Oliva és una altra de les novetats de l’equip. L’Atlètic Terrassa, anterior club d’Oliva, es mesurarà en el RS Tenis amb força novetats. La marxa de Dani Martín i l’arribada de Xero Gasol protagonitzen el relleu de tècnics. Hi ha incorporat els holandesos Van der Horst i Mooij i torna Quim Malgosa. El Júnior, vigent subcampió i equip de l’Eurolliga, debuta a casa contra el Jolaseta, l’altre ascendit. Els de Sant Cugat recuperen Lucas García, que torna d’Anglaterra, i han fitxat Lukas Plochy, procedent de la UHC alemanya, i l’argentí Mauro Corialo. Tots els partits es jugaran a les 12.30 h, excepte el Club de Camp de Madrid-Barça (13.15 h). El tècnic Oriol Torras té bastantes baixes respecte del passat, que tractarà de substituir amb les incorporacions de Matías Fernández, Arnau De Bruijn, Martin Gebhart, Louis Knisel, Nil Escudé i Joaquín López.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)