Futbol sala

Regnat irrefutable

Futbol sala. El Barça Lassa guanya l’Industrias Santa Coloma en la final i alça la desena copa Catalunya de la seva història, la sisena consecutiva

INDUSTRIAS 1 Barça 4

INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Feixas, Ximbinha, Sebas Corso, Pol Pacheco i Maico –cinc inicial–, Albert Cardona, Uri Santos, Thalles, Mario, David Àlvarez i Verdejo.FC BARCELONA LASSA:Juanjo, Boyis, Aicardo, Adolfo i Esquerdinha –cinc inicial–, Sergio Lozano, Arthur, Dyego, Ferrão, Adri Ortego, Roger, Joselito i Dídac Plana (porter suplent).GOLS:1-0 (3’) Pol Pacheco. 1-1 (7’) Ferrão. 1-2 (28’) Ferrão. 1-3 (35’) Aicardo. 1-4 (36’) RogerÀRBITRE:Garcia-Donas i Moreno.

El Barça Lassa ha fet de la copa Catalunya la tradicional primera alegria de la temporada. El conjunt blaugrana va alçar ahir el desè títol de la seva història, el sisè consecutiu i el tercer en l’etapa d’Andreu Plaza. La creu, però, sempre és l’Industrias Santa Coloma, que ha vist com aquests darrers títols consecutius són a costa seva. “No ens en cansem ni ens en cansarem. L’any vinent ho seguirem intentant sense perdre les ganes”, va comentar ahir el capità colomenc, David Àlvarez, amb una visible cara de pomes agres.

A l’Industrias se li van acabar les piles després de gairebé mitja hora de joc de molta intensitat i molt desgast. La bona posada en escena dels colomencs va tenir premi en el minut 3 del partit amb una diana de Pol Pacheco, que va batre Juanjo amb un xut ras amb la cama dreta. El Barça es va treure la son de les orelles després del sobresalt del gol inicial i va rectificar a partir de la segona rotació. Ferrão es va regirar davant Álex Verdejo i va etzibar una canonada descomunal que va tocar al pal abans d’entrar a la porteria de Miquel Feixas, que ahir va ser el porter de l’Industrias en detriment de Cristian i que va respondre amb garanties. El pivot brasiler, una de les armes ofensives més potents dels blaugrana, va estar ben defensat durant tot el duel per Sebas Corso i Uri Santos, però en l’equador del segon temps una jugada seva va decidir. Ferrão, que havia avisat amb una altra canonada al pal, va engaltar un obús després d’una centrada d’Adolfo que va suposar l’1-2. No va tenir esma de reaccionar el conjunt colomenc, que va veure com el Barça sentenciava amb dianes d’Aicardo, amb un xut des de la distància que va picar amb un defensor, i Roger, que va aprofitar una pilota morta dins l’àrea de Feixas.

ELS VESTIDORS

Valoro molt el títol perquè es considera menor; si guanyem és normal però si no ens baixen de tot arreu
Andreu Plaza
entrenador del barça lassa
Hem estat pacients i això ens ha donat el triomf. El Santa Coloma sempre ens ho posa difícil
Ferrão
jugador del barça
Ens ha passat factura l’esforç de les semifinals. Ells estaven més frescos
Óscar Redondo
entrenador de l’industrias
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)