Patinatge

El Barça i el Lleida passen a la final de la lliga catalana

El Barça i el Lleida Llista disputaran aquest migdia (13.00 hores, Esport3) la final de la lliga catalana després de desfer-se en unes semifinals igualades del Citylift Girona i del Reus, respectivament.

En la segona semifinal, el Barça ha vist com Citylift Girona s’ha avançat amb un gol d’Oriol García en el minut 13 i les aturades de Llaverola han impedit que el marcador canviés fins que en el 19’ Alabart ha allargat el moment dolç que manté en la competició. La igualtat s’ha mantingut fins que a falta de 9’51” Bargalló ha fet la passada i Pablo Álvarez, pitxitxi dels blaugrana, l’ha rematada en el 2-1, mentre que la sentència ha arribar a poc més de quatre minuts de la conclusió amb Joao Rodríguez d’executor. Un contraatac d’Alabart ha situat el 4-1 final. Els dos porters han estat els protagonistes de l’enfrontament.

El Lleida Llista Blava ha igualat un 1-3 al Reus a la segona part i ha estat millor en la tanda de faltes directes (2-1), així que disputarà la final de la lliga catalana.

El Reus s’ha avançat amb un gol d’Àlex Rodríguez en el minut nou i aviat ha tingut opcions d’ampliar la renda amb una falta directa de Marc Julià i un penal de Romà Balcells, fet que el Lleida ha aprofitat per empatar a través d’una directa de Roberto Di Benedetto al 17’. Els reusencs han repetit golejador a la segona part per recuperar l’avantatge i Joan Salvat ha ampliat la renda, abans que de nou Di Benedetto hagi posat emoció als últims vuit minuts, amb el premi del 3-3 a dos minuts i mig de la conclusió.