Handbol

Plata i la segona mà

Handbol. El Bordils obre el seu sisè curs a la categoria al Blanc i Verd (19 h) contra un debutant: el Santoña

L’Handbol Bordils reprèn la lliga aquest vespre (19 h), al Blanc i Verd contra un equip que acaba de pujar, el Santoña, i que debutarà a la categoria en la qual ja no es poden comptar les presències dels bordilencs amb els dits d’una mà. “Per tot l’entorn i les circumstàncies que tenim, hem de ser realistes i aspirar a la salvació. Que sigui més propera o tardana, però els cinc primers llocs son prohibitius”, va dir Sergi Catarain, que avui arrenca la seva segona temporada a la banqueta del Bordils.

“No ens podem entrenar cinc dies a la setmana, no podem fer un pas endavant en volum, que és el primer que hauríem de fer. I després hi ha viatges, vacances, compromisos... El nostre llindar d’amateurisme s’ha de respectar i ens hi hem d’adaptar”, indicava el tècnic sobre la realitat del club, de la qual ha assolit cinc permanències tot i perdre peces importants cada estiu. “Dijous va ser el primer entrenament en què hi érem tots”, argumentava Cata, que en els dos darrers amistosos tenia només 10 jugadors i els dos porters. “Per qualitat individual i orgull col·lectiu, algun dia podríem aspirar a posicions més altes. Però sense sortir de l’amateurisme pur i dur, en un poble de 1.700 habitants i en una demarcació que ara mateix està molt focalitzada en el futbol... La filosofia d’aquest club ara mateix és molt correcta, treu gent de casa i no té por”, exposava Catarain.

El Santoña, per al seu debut a la segona categoria estatal, presenta 9 cares noves a banda de la del seu tècnic, Javier Cabanas. “Tenen molt poder adquisitiu i ho han demostrat fitxant cinc estrangers” deia l’entrenador del Bordils, que feia incís en la importància del seu propi joc: “A banda de totes les variants que puguem oferir en atac, que és veritat que amb Canyi tenim un lateral dret potent i que l’Esteve pot donar descans a qualsevol jugador de la primera línia i hem guanyat versatilitat; la base de qualsevol equip ha de ser la defensa”, recordava el tècnic, que des de la seva arribada al Blanc i Verd va establir els 25 gols encaixats com el límit a partir del qual el seu equip deixava de tenir possibilitats de puntuar.

SERGI CATARAIN

“La filosofia del club ara mateix és molt correcta, treu gent de casa i no té por”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)