Més esport

Aina Cid i Anna Boada, bronze en dos sense timoner al mundial

Rem. Remuntada de la parella catalana en els últims 500 metres que li permet pujar al podi i aconseguir una fita històrica

Les catalanes Aina Cid i Anna Boada han guanyat la medalla de bronze en la final A de la categoria dos sense timoner al mundial de rem, que s’estan disputant a Plovdiv (Bulgària). La de Barcelona i la d’Amposta, que es va penjar la plata en la Copa del Món disputada a Belgrad, ha protagonitzat una espectacular remuntada, amb uns magnífics últims 500 metres, que els ha permès pujar-se al podi amb una marca de 7:04.600, dos segons per davant de la dupla italiana.

Aquest és el primer metall per a l’equip estatal en modalitat femenina de la història en la cita mundialista. La parella ja havia estat a la final A del Mundial de Sarasota (Estats Units) de 2017, aconseguint el cinquè lloc, mentre que en els Jocs Olímpics de Rio va ser sisena.

L’or ha estat per a les canadenques Caileigh Filmer i Hillary Janssens, amb un temps de 6: 50.670, per davant de les neozelandeses Grace Prendergast i Kerri Go·ler (6: 52.960), plata.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)