Handbol

Morts en accident de cotxe un jugador i un exjugador del BM Granollers

Handbol. El club vallesà ha aturat les activitats avui i demà per la tràgica mort de Martí Batallé i Xavier Pocurull

Dos joves de 19 anys, Martí Batallé García, jugador de l’equip júnior del BM Granollers, i Xavier Pocurull, exjugador de l’entitat vallesana, van morir ahir al vespre a causa d’un accident de trànsit entre el seu turisme i un camió. El sinistre va tenir lloc a l’autopista AP-7, exactament en el terme de Vallgorguina (Vallès Oriental). Dos passatgers més de l’automòbil, Pau Navarro i Òscar Oller, també jugador i exjugador del club granollerí, respectivament, van quedar ferits.

Després del tràgic succés, el BM Granollers ha anul·lat tota l’activitat prevista per avui, dimarts, i per demà, dimecres, i ha manifestat el seu dolor públicament. “El club vol expressar el seu condol més sentit a les seves famílies i amics, amb qui compartim aquests moments de dolor, juntament amb tothom de l’handbol i de l’esport”, es pot llegir en el comunicat publicat per l’entitat, que dóna tota la seva “força i sentiment” per a la recuperació dels dos ocupants ferits en el vehicle sinistrat.

També el Girona FC ha expressat el seu condol per la mort dels dos joves, que eren aficionats blanc-i-vermells i es dirigien al partit que s’havia de jugar a Montilivi, a partir de les 21 hores d’ahir, entre el conjunt gironí i el Celta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)