Més esport

Herbin, primera líder en el Mediterranean Open

Golf. El record de la desapareguda Celia Barquín marca una jornada en què la francesa completa un espectacular recorregut en 62 cops (-9)

La francesa Celine Herbin, amb una espectacular volta de 62 cops (-9), lidera l’Estrella Damm Mediterranean Ladies Open en una jornada marcada per l’emotiu homenatge a la jugadora cantàbrica Celia Barquín, assassinada dilluns mentre s’entrenava al camp de Coldwater Golf Links, a Ames (Estats Units). A les dotze del migdia tot el recorregut del Club de Golf Terramar de Sitges va quedar durant un minut en silenci en record de Barquín.

Herbin va fonamentar la seva targeta amb dos eagles i cinc birdies, que la van convertir en inexpugnable per a les seves rivals. La francesa, que havia residit durant quatre anys a Catalunya, avantatja de dos cops l’holandesa Anne Van Damm (64, -7) i de tres l’escocesa Carly Booth (65, -6). La millor de les catalanes va ser Mireia Prat, l’única que va poder completar el recorregut per sota del par del camp (68, -3). Andrea Jonama (72, +1) no va acabar gaire lluny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)