Futbol sala

L’Industrias, amb èpica

Futbol sala. El conjunt colomenc fa una segona part estratosfèrica, aixeca un 0-3 al Cartagena i suma el primer triomf de la temporada

INDUSTRIAS 6 cartagena 3

INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Feixas, Uri Santos, Pol Pacheco, David Àlvarez i Sebas Corso –cinc inicial– Mario, Cardona, Verdejo, Thalles i Maico.JIMBEE CARTAGENA FS:Marcao, Raúl Cantó, Juanpi, Bateria i Eka –cinc inicial– Jesús, Rahali, Fernández, Ique i Pele.GOLS:0-1 (1’) Juanpi. 0-2 (17’) Rahali. 0-3 (18’) Fernández. 1-3 (21’) Pol Pacheco. 2-3 (23’) Sebas Corso. 3-3 (33’) Thalles. 4-3 (37’) Pol Pacheco. 5-3 (39’) Uri Santos. 6-3 (39’) Sebas Corso.ÀRBITRES:Carrillo i Cordero.COMENTARI:L’Industrias Santa Coloma va aconseguir ahir el primer triomf de la temporada. I ho va fer amb èpica, perquè va haver d’aixecar el 0-3 que registrava el marcador al descans. Els colomencs van fer una segona part estratosfèrica i van netejar la mala imatge oferta en els primers vint minuts. Una diana de Pol Pacheco en l’inici de la represa va marcar el camí d’una remuntada històrica que van edificar Sebas Corso i Thalles amb el segon i el tercer gol. L’astre d’Esparreguera, l’home que marca el ritme ofensiu de l’Industrias Santa Coloma, va fer el 4-3 que va capgirar el resultat, i aleshores el Jimbee va abaixar veles. Uri Santos i, de nou, l’argentí Sebas Corso van culminar una remuntada èpica dels colomencs, que van obtenir ahir el primer triomf de la temporada.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)