Futbol sala

Correctiu a Santa Coloma

Futbol sala. El Palma atropella l’Industrias en un duel en què els colomencs van pagar cars els errors defensius i l’eficiència de Barrón

INDUSTRIAS 0 PALMA 6

INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Cristian, Sebas Corso, Pol Pacheco, Uri Santos i David Àlvarez –cinc inicial–, Maico, Ximbinha, Thalles, Verdejo, Mario i Albert Cardona.PALMA FUTSAL:Barrón, Tomaz, Lolo, Eloy Rojas i Rosa –cinc inicial–, João Batista, Taffy, Quintela, Joselito, Catela i Hamza.GOLS:0-1 (1’) Eloy Rojas. 0-2 (2’) Mati Rosa. 0-3 (16’) Eloy Rojas. 0-4 (27’) Bruno Taffy. 0-5 (32’) Eloy Rojas. 0-6 (39’) Bruno Taffy.ÀRBITRE:Alonso i Santander.COMENTARI:L’Industrias Santa Coloma va rebre ahir un correctiu a domicili. El Palma, molt superior en tot moment, va fer pagar molt cars els errors defensius als colomencs, sobretot, en el primer temps. Dos gols en poc més de dos minuts van fer anar a remolc els locals, que no van reaccionar amb èxit. I quan van veure porteria hi va aparèixer Carlos Barrón, que va oferir un repertori d’aturades extraordinari. Fins a disset aturades de mèrit va fer el porter balear, moltes de les quals a un recuperat Ximbinha que ahir va ser un dels homes més actius de l’Industrias. El gol de Taffy (0-4), en un servei de fora de banda, va tallar qualsevol possibilitat de reacció del conjunt colomenc, que, voluntariós, ho va seguir provant tot i topar amb Barrón. Taffy i Eloy Rojas, que va fer un ‘hat-trick’, van culminar la golejada.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)