Rugbi

La Santboiana s’emporta el derbi català en el darrer instant

Rugbi. Ha derrotat el Barça a domicili per un mínim 26-27 en un partit molt disputat, emocionant i amb alternatives en el marcador

La UE Santboiana ha guanyat el Barça a domicili (26-27) en el derbi català de la màxima categoria i ha aconseguit la seva primera victòria en la lliga. La Santboiana s’ha emportat el triomf en el darrer instant al convertir la transformar d’un assaig. Els blaugrana han desaprofitat una clara avantatge i malgrat la derrota han sumat dos punts de bonificació. El partit s’ha iniciat molt pel pels de Sant Boi que s’han avançat amb un 0-13 i s’ha arribat al descans amb un 5-13. En la segona meitat el Barça ha continuat amb la remuntada i s’ha situat amb un 26-13 a onze minuts del final. Els jugadors de la Santboiana però han reaccionat i amb dos assajos i dues transformacions han donat la volta al marcador i s’han emportat la victòria per un mínim 26-27.