Hoquei sobre herba

El Junior necessita èpica

Hoquei sobre herba. Els santcugatencs empaten i avui hauran de guanyar de més de sis gols el Racing Club si volen ser al KO16 de l’EHL

JUNIOR 1 THREE ROCK 1

JUNIOR FC:Albert Pérez, Sergi Enrique, Oriol Malgosa, Marcel Malgosa, Gil, Serrahïma, Dabanch, Salvador, Di Mercurio, Marí i Garcia Alcaide –onze titular– Coria, Javi Garcia, Prat, Saborit, Muñoz i Plochy.THREE ROCK ROVERS:Carr, Nair, Mullins, Canning, Darling, Luke Madeley, Walsh, MOrris, Hosking, McAlister i MacMahon –onze titular– Empey, Walker, Kevin Mullins, English i McCrea.GOLS:1-0 (53’) Sergi Enrique- 1-1 (59’) Madeley.ÀRBITRE:Delforge i Otten.PÚBLIC:Unes 600 persones al Pau Negre.

“Els farem. Farem més de sis gols, n’estic convençut. Això no acaba avui, acaba diumenge amb només un equip classificat”, comentava Roger Pallarols, el tècnic del Junior, després de l’empat d’ahir en l’estrena del conjunt santcugatenc a la Round 1 de l’EHL, la màxima competició continental. L’1-1 del Three Rock Rovers a última hora, obra de Luke Madeley, havia caigut com una galleda d’aigua freda però els vallesans no tenen temps per a lamentacions. Avui (16.15 h) es veuen les cares amb el Racing Club de France, que divendres va perdre per 6-0 contra els irlandesos. El Junior haurà d’afinar molt més la punteria si vol aconseguir la gesta de guanyar per més de sis gols. En cas de triomf per 6-0, qui hagi marcat menys dianes de penal córner accedirà al K016.

Ahir, els santcugatencs van desaprofitar quatre penals i no van veure porteria fins al cinquè. Sergi Enrique va agafar el relleu d’Alex Gil en el llançament i va obrir la llauna en l’equador del darrer període. Havia estat un partit dur, intens i igualat. Amb ocasions per a un i altre bàndol. El Junior va perdre embranzida contra la potència física dels irlandesos en el tercer quart, però el gol va donar ales. Semblava que ho tenia a tocar el conjunt de Roger Pallarols però, quan només faltava un minut i 23 segons el Three Rock Rovers va empatar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)