Hoquei sobre herba

A les portes del K016

Hoquei sobre herba. El Junior goleja el Racing Club de France però no en fa prou per classificar-se per a la pròxima fase de l’Euro Hockey League

JUNIOR 5 RACING CLUB 1

JUNIOR:Mata, Oriol Malgosa, Serrahïma, Marcel Malgosa, Gil, Salvador, Dabanch, Di Mercurio, Coria, García i García Alcaide –onze inicial–, Marí, Prat, Guillem Saborit, Muñoz, Ferran Saborit i Plochy.RACING CLUB DE FRANCE:Croutte, Martin-Brisac, Dominik, Lahaut, Haughton, Francotte, Peters-Deutz, Turull, Duchesne, Coffigniez i Bellenger –onze inicial–, Gosset, Poulain, Summers, Merle, Fouquet i Fermaut (porter suplent).GOLS:1-0 (1’) Javi García. 2-0 (12’) Gabi Dabanch. 3-0 (22’) Àlex Gil. 4-0 (47’) Nil Marí. 4-1 (52’) Fouquet. 5-1 (53’) Lucas García Alcaide.ÀRBITRE:Delforge i Meissner.PÚBLIC:Unes 600 persones al Pau Negre de Barcelona.

El Junior es va quedar ahir sense el premi del KO16 de l’Euro Hockey League. En la seva estrena històrica a la competició, el conjunt de Sant Cugat no va poder reblar el clau i es va quedar a les portes de la pròxima fase del màxim torneig continental. Va ser una qüestió de punteria; els vallesans necessitaven un triomf contra el Racing Club de France per més de sis gols després de l’empat a un contra el Three Rock Rovers de dissabte i el triomf dels irlandesos contra els francesos per 6 gols a 0. No va ser així, tot i que durant els dos primers quarts del partit la gesta semblava factible. El gol en el minut 1 de Javi García i el 2-0, obra de Gabi Dabanch, abans d’acabar el primer quart, van fer aixecar el públic santcugatenc. Àlex Gil va transformar el primer penal córner que va tenir, però aleshores el Junior es va encallar. Els francesos van mostrar l’orgull, van defensar amb més intensitat i el conjunt santcugatenc va pecar de precipitació. Amb més cor que cap, les ocasions santcugatenques se succeïen, però no va ser fins al darrer període que Nil Marí va poder fer el 4-0. Aleshores, una diana del francès Fouquet va tallar ben arran totes les il·lusions del Junior. Un cop massa dur quan només faltaven 8 minuts. Jugant amb porter jugador, Lucas García Alcaide va fer el 5-1 però no va ser suficient. “Estic dolgut pel resultat, però aquesta EHL ens ha demostrat que fem bona feina. Ens esperen la lliga i la copa”, va concloure Roger Pallarolls, el tècnic d’un Junior que ahir es va quedar a les portes del KO16.