Derrota a Palma del Río

Divisió de plata. El Bordils encaixa la segona derrota de la lliga (28-25) en un partit en què li ha faltat continuïtat tot i un bon inici de matx

El Bordils ha encaixat aquesta tarda la segona derrota a la divisió de plata. Ho ha fet una altra vegada fora de casa, a la pista de l’ARS Palma del Río (28-25) en un partit en què en la segona part no ha pogut igualar el ritme ofensiu de l’equip de casa. El partit ha començat bé, amb un 0-3 –gols de Xicu Reixach i Pep Reixach– però ja abans del descans els locals han capgirat el marcador (13-12). En el segon temps un parcial de 4-0 ha donat als de casa el seu màxim avantatge (25-20) i el Bordils ja no ha pogut tornar a entrar en el partit. Pep Reixach, amb set gols, ha estat el màxim golejador de l’equip.