Sense continuïtat

Divisió de plata. El Bordils no està encertat en atac contra una defensa molt dura del Palma del Río i torna a casa amb les mans buides abans afrontar d’afrontar la copa del Rei

PALMA 28 BORDILS 25

ARS PALMA DEL RÍO:Ademlla (1), Del Castillo (6), Ruiz (1), Morales, López Consuegra (5), Bojicic, Morales (5), Santos, Antúnez, Montes, Moreno, Krook (6), Morgado (2) i Reyes (3).HANDBOL BORDILS:Jordi González (1), Sergi Mach, Xicu Reixach (4), Márquez (4), Prat (1), Palahí (4), Comas, Vilanova, Masmiquel (2), Canyigueral (2), Moreno, Pep Reixach (7) , Ferrer (1) i Bañeras.PARCIALS:0-3, 3-4, 5-6, 7-8, 10-10, 13-12; 16-14, 19-17, 22-18, 23-20, 26-22 i 28-25.ÀRBITRES:Visciarelli i Mendoza. Van excloure Krrok, del Palma del Río, i Márquez (3) i Masmiquel, del Bordils.PÚBLIC:300.

El Bordils no va poder sorprendre a domicili l’ARS Palma i va encaixar la segona derrota de la temporada contra un rival que va exhibir una defensa duríssima, de la qual es va queixar el tècnic gironí, Sergi Catarain. Els andalusos, a més, van saber imposar el seu ritme més pausat a la velocitat dels gironins, que no van poder disposar de Sergi Mach ni David Masó. A mig partit Marc Prat també es va ressentir de les seves molèsties.

L’equip gironí va jugar a batzegades i sobretot en la segona part no va poder respondre als moments de màxima intensitat i encert ofensiu de l’equip de casa, que suma tres victòries en quatre partits i es confirma com un dels equips que aspiraran als primers llocs. A les dificultats que van tenir els bordilencs per atacar la defensa local s’hi va afegir el desencert en el xut en jugades puntuals que hauria pogut igualar el matx.

Tot i la derrota, les coses no podien començar millor per als gironins. Dues dianes seguides de Xicu Reixach i una altra del seu germà van col·locar un 0-3 que permetia afrontar el duel amb la màxima confiança. L’equip, a més, jugava com volia, defensant fort i corrent en atac. Abans del descans, amb tot, les coses es van tòrcer. Els locals van capgirar la dinàmica amb un parcial de 3-0 que va obligar Catarain a demanar el primer temps mort amb 12-10. Oriol Márquez va deixar el partit obert (13-12) en l’última acció dels primers 30 minuts.

En la segona part després d’uns primers minuts d’igualtat els locals, que continuaven defensat sense exclusions, van aconseguir posar la directa amb un primer parcial de 4-0, del 18-17 al 22-17, que obligava el Bordils a un altre sobreesforç per no llençar definitivament el partit. Palahí i Pep Reixach van tornar l’esperança, però la solidesa de l’equip local es va tornar a posar sobre la taula amb un 3-0 (25-20) que feia la remuntada pràcticament inassumible. A més, Uri Márquez, el baluard defensiu de l’equip, se n’havia anat a la banqueta amb tres exclusions. L’equip va arriscar amb una doble mixta i una defensa oberta, però, tot i alguna recuperació, només va aconseguir retallar algun gol.

Aquesta serà una de les setmanes més dures de la temporada. Dimecres hi ha el partit de la copa contra el Puente Genil de l’Asoba i l’equip encadenarà un segon matx fora de casa a la pista de l’Alarcos Ciudad Real, un rival encara més directe que l’andalús, que ahir va demostrar que està destinat a lluitar en la zona alta de la taula.

És veritat que ens ha costat atacar la seva defensa, però crec que els àrbitres els han deixat actuar amb massa contundència