Handbol

Un títol amb dedicatòria

Jocs de la Joventut. El jugador d’handbol platja Pau Ferré guanya l’or i té un record pels seus excompanys Martí Batallé i Xavier Pocurull

L’integrant de la selecció espanyola d’handbol platja Pau Ferré va assolir ahir el títol dels Jocs de la Joventut a Buenos Aires després de vèncer Portugal en la tanda de penals (19-14, 16-18 i 9-6). El jugador vallesà, visiblement emocionat, va dedicar la victòria als seus excompanys al BM Granollers Martí Batallé i Xavier Pocurull, morts en un accident de trànsit a mitjan setembre, i a Pau Navarro, que s’està recuperant de l’incident.

De la delegació catalana, també va pujar al podi la saltenca establerta a Empuriabrava Nina Font, que es va classificar en segon lloc en surf d’estel. L’hospitalenca Maria Vicente va completar el primer concurs de triple salt en segon lloc, amb idèntic registre que la seva gran rival, la búlgara Aleksandra Nacheva (13,76). El títol es decidirà en un segon concurs que es disputarà demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)