El Bordils diu adeu a la copa (18-31)

Handbol. Els gironins han perdut contra el Puente Genil, de l’Asobal, en un partit en què han plantat cara en els primers minuts arribant a tenir tres gols d’avantatge (9-6).

L’equip de Sergi Catarain ha ofert una imatge digna contra tot un equip Asobal –és el quinzè classificat de la màxima categoria de l’handbol espanyol– i fins i tot ha arribat a dominar a l’inici del partit. El Bordils, amb gol a porteria buida de Palahí, ha assolit un avantatge màxim de tres gols (9-6, 16’). A partir d’aquí, però, el Puente Genil ha enfortit la seva defensa i juntament amb les grans intervencions del seu porter, Lombes, que ha aturat tres penals en la primera part ha provocat la sequera del Bordils. Els visitants han capgirat el marcador i han marxat al descans amb tres gols de marge (11-14). El Puente Genil ha mantingut el domini en el segon temps, en el qual el Bordils ja no ha pogut jugar amb la intensitat de la primera part. Els visitants han controlat totes les facetes del joc i han augmentat el seu avantatge fins a més de deu gols (16-26, 50 ’). Al Bordils se li ha fet llarg el segon temps i ha acabat abaixant els braços.