Ciclisme

Edu Prades, al Movistar

Ciclisme. El ciclista d’Alcanar veu recompensada la seva extraordinària temporada amb el salt a un equip de l’UCI World Tour

Edu Prades (Alcanar, 1987) correrà la temporada vinent al Movistar de l’UCI World Tour, segons va anunciar ahir l’equip espanyol. Prades (Euskadi) és el quart fitxatge de l’equip després dels ja confirmats de Jürgen Roelandts, Carlos Verona i Lluís Mas.

Tot i la seva llarga experiència com a professional Prades ha estat una de les grans revelacions de la temporada amb victòries a la volta a Turquia –la primera en el World Tour– i a la volta a Noruega. A més, va ser segon en el Tour de Yorkshire, quart en el Gran Premi Indurain i quart a la general de la volta a Luxemurg, on va tocar amb els dits el triomf en l’última etapa.

Prades, que admetia dilluns que negociava amb un equip World Tour, també ha corregut en l’Andorra (2009), l’OFM (2013), el Matrix(2014) i el Caja Rural (2015-2017).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)