Màxima intensitat i empat entre el Bordils i el Zamora

Divisió d’honor plata. Els gironins van assolir un avantatge de sis gols en la primera part, però els castellans van igualar el partit i el resultat

BORDILS 27 ZAMORA 27

BORDILS:González, Mach (2), F. Reixach, Márquez (2), Combis (1), Prat (2), Palahí (3), Masó (1), Comas, Vilanova, Masmiquel, Canyigueral (2), Moreno (1), J. Reixach (7), Ferrer (6) i Bañeras.ZAMORA:Barrientos, Ceballos (4), Ávalos, Ruiz (1), Magadan (7), Petter (1), Posado, Gómez (3), G. Garcia (1), Martínez (1), González (2), Huix (1), Prieto (1), Cubillas (3), M. Garcia (1) i Maide (1).PARCIALS:3-1, 6-4, 11-6, 13-9, 13-13 i 16-15 –mitja part–; 17-17, 19-19, 21-20, 24-23, 25-25 i 27-27.ÀRBITRES:Millán i Quintanar.

El Bordils es va haver de conformar amb un empat en el partit que, ahir al vespre, va jugar al seu pavelló contra el Zamora, tot i que va començar dominant amb claredat. El conjunt castellà és el primer que esgarrapa un punt de la pista bordilenca.

Els gironins van saber entrar en el partit abans que el seu rival i van prendre la iniciativa en el marcador. El primer quart d’hora va ser seu i el van rematar aconseguint, dues vegades, una màxima diferència de sis gols (12-6 i 13-7). En arribar al minut 18, però, es van frenar en sec i van ser incapaços de superar la defensa del Zamora durant més de set minuts, situació que va aprofitar l’equip de Leo Álvarez per empatar (13-13). El tram final de la primera part va ser molt igualat i es va arribar al descans amb un ajustat 16-15.

La igualtat es va mantenir durant tota la segona part. Els visitants van avançar-se per primera vegada als set minuts (17-18) i, a partir d’aleshores, es van viure moments d’emoció i alternatives en el marcador. L’últim quart de partit va ser intens i emocionant. Es va arribar a la darrera jugada amb empat a 27 gols i possessió per al Bordils. El pavelló es va convertir, més que en cap altre moment, en una olla a pressió, però els jugadors de Sergi Catarain no van tenir l’encert necessari per marcar el gol decisiu.

ARNAU PALAHÍ

No hem sabut jugar amb avantatge en el marcador quan hem tingut una diferència clara. Ells eren més veterans i s’ha notat