Futbol sala

Festí a Santa Coloma

Futbol sala. L’Industrias goleja el Valdepeñas amb autoritat, obté el quart triomf del curs i se situa en els llocs de copa d’Espanya

INDUSTRIAS 9 VALDEPEÑAS 4

INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Miquel Feixas, Uri Santos, Pol Pacheco, Sebas Corso i Ximbinha –cinc inicial– Alex Verdejo, David Àlvarez, Albert Cardona, Maico, Thalles i Mario.VIÑA ALBALI VALDEPEÑAS:Mendiola, Mimi, Dani Santos, Zamo i Kike –cinc inicial– Manu Garcia, Thiago Cabeça, Terry, José Ruiz, Carlos Muñoz, Pedraza i Victor López (porter suplent).GOLS:0-1 (4’) Terry. 1-1 (8’) Sebas Corso. 1-2 (14’) Kike Garcia. 2-2 (14’) David Àlvarez. 3-2 (17’) Ximbinha. 4-2 (21’) David Àlvarez. 5-2 (25’) Thalles. 6-2 (27’) Uri Santos. 7-2 (30’) Ximbinha. 7-3 (32’) Kike. 7-4 (34’) Thiago Cabeça. 8-4 (35’) Sebas Corso. 9-4 (38’) Ximbinha. .ÀRBITRES:Juan i Martínez.COMENTARI:L’Industrias va fer un partit molt complet ahir a Santa Coloma per superar el penúltim classificat de la lliga, el Valdepeñas. Tot i l’efectivitat visitant a la primera part, els colomencs van saber-se refer dels dos primers gols castellans i van posar-se per davant a les acaballes dels primers vint minuts amb un gol de Ximbinha, que va fer un ‘hat-trick’. Tres gols colomencs en l’inici de la segona part van ser decisius i el Valdepeñas, tot i una minsa reacció, no va poder recuperar el terreny perdut. Corso i David Àlvarez, amb un doblet, Uri Santos, acabant una gran jugada d’un excels Pol Pacheco, i Thalles van tancar la golejada.