Handbol

Derrota del Bordils a Nava (30-21)

Handbol. Els riscos defensius plantejats per Catarin han donat resultat fins el descans (10-9)

L’Handbol Bordils ha acabat entregat al Nava 30-21, un dels candidats a l’ascens a qui el tècnic Sergi Catarain definia en la prèvia com “l’equip amb més nivell de la categoria juntament amb el Barça i el Port Sagunt: són un equip per pujar a Asobal, i ja podrien jugar-hi aquest any”. També abans, l’entrenador dels blanc i verds advertia que malgrat afrontar el duel amb només 13 jugadors, prendria riscos en defensa per incomodar els segovians. I ho ha aconseguit, a la primera meitat amb una defensa 5-1 (10-9).

Malgrat no disposar de cap avantatge en el marcador, les accions d’Esteve Ferrer (3 gols abans del descans, dos de penal) han permès el Bordils agafar aire amb el marcador obert. Després, però, el Nava ha marcat en les tres primeres accions de la segona meitat (13-10) i, amb un canvi defensiu català a mixta-4-2, encara més arriscada, la diferència en el marcador s’ha disparat des del 18-13 amb un parcial de 5-1 que completava Agustín Casado.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)