Rugbi

Derrotes de Barça i Santboiana

Rugbi. Els blaugrana han perdut a casa, contra l’Ampo Ordizia (22-34), i els de Sant Boi, a Valladolid, davant el VRAC (34-21)

Els dos equips catalans de la divisió d’honor han caigut en els partits que han disputat aquest migdia. El Barça ho ha fet al camp de la Mar Bella, on ha rebut l’Ampo Ordizia, un rival directe, per un clar 22-34 que li fa perdre la tercera posició. L’equip de Sergi Guerrero ara és quart.

La Santboiana, per la seva banda, ha caigut al Pepe Rojo davant el poderós VRAC Quesos Entrepinares. Els de Ricardo Martinena guanyaven al descans per 10-21, però han acabat cedint per 34-21 després d’una segona part de clar domini local.