Futbol sala

Gols en crida i cerca

Futbol sala. Ferrão, amb deu dianes, és el màxim ariet de la lliga i el referent d’un Barça que avui (12.30 h) rep el Palma, el líder i un equip que s’ha guanyat a pols la condició d’equip gran

Que Ferrão és un dels puntals ofensius del Barça Lassa, ho sap tothom. El pivot brasiler, màxim golejador de les passades dues lligues, ja s’ha desmarcat en la lluita pel pitxitxi. El blaugrana ha fet deu dianes –sis amb la cama dreta i quatre amb l’esquerra– en els nou partits que ha disputat el Barça. D’aquesta manera, el pivot de Chapecó ha contribuït a fer del conjunt blaugrana l’equip més golejador del campionat, amb 43 dianes.

Avui (12.30 h, TDP), el Barça rep el Palma, el líder de la lliga, amb un punt més i, precisament, l’equip amb la millor defensa del campionat, amb només 13 gols encaixats. El millor atac en crida i cerca del lideratge –seria provisional perquè el Barça ha jugat un partit més– del millor sistema defensiu. Els balears arriben a la cita havent fet un inici de lliga extraordinari en el segon any d’Antonio Vadillo a la banqueta i havent-se guanyat la condició d’equip gran. “Han fet un pas endavant. Tenen jugadors consagrats i amb experiència. Han fet bons fitxatges”, reconeix Andreu Plaza, el tècnic del conjunt català. Serà una gran prova de foc per als blaugrana, que, després de recuperar dimarts el camí de la victòria a la pista de l’O Parrulo, afronten un parell de setmanes de màxima exigència amb la visita del líder, la disputa de la fase elit de la Champions League i el derbi amb l’Industrias Santa Coloma. “Prefereixo que sigui així. El jugador se centra en el que té just davant i no pensa en més enllà”, reconeix Andreu Plaza, que avui encara no podrà comptar amb Rivillos ni amb Roger.

La visita del Palma suposarà el retorn al Palau de Quintela –ja fa un parell d’anys que va vestir la samarreta blaugrana– i de João Batista, que va deixar la disciplina catalana l’estiu passat. “El conec poc però li he estudiat els moviments. Amb Esquerdinha avaluem els tanques rivals. També tenen Lolo i Tomaz. Ens costarà molt”, va dir ahir Ferrão, el màxim ariet de la lliga i referent del Barça. El conjunt blaugrana, equip més golejador, intentarà assaltar el lideratge de la lliga, que és en mans del Palma, el conjunt menys golejat.

LES FRASES

S’han reforçat molt bé. Tenen jugadors consagrats i amb experiència. Han fet un pas endavant
Andreu Plaza
entrenador del barça lassa
He estudiat João i els altres tanques del Palma. Sempre ho faig per ser millor. Serà complicat.
Ferrão
jugador del barça lassa

L’Inter avalua el moment de l’Industrias

“Al vestidor fem números hipotètics i hem comptat que per ser a la copa d’Espanya hem de guanyar un dels tres partits que tenim seguits contra el Movistar Inter, el Ribera Navarra i el Barça. Per què no fer-ho a Madrid? Podem competir contra qualsevol”, va dir dijous Miquel Feixas, un dels dos porters de l’Industrias. El conjunt colomenc visita (18.30 h) el feu del vigent campió, l’Inter, amb la moral ben alta després del triomf contundent de la setmana passada contra el Valdepeñas. Els catalans no podran comptar amb el brasiler Maico, que arrossega uns problemes musculars, però recuperen Pablo del Moral, que ja té l’alta mèdica després d’una lesió al turmell que l’ha tingut allunyat dels terrenys de joc sis mesos. Els madrilenys tenen tots els seus efectius disponibles menys Rafael.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)