Futbol sala

L’Industrias rep massa càstig a Madrid

Futbol sala. Els colomencs acaben golejats tot i competir i fer un bon partit contra el vigent campió de la lliga, el Movistar Inter

INter 4 INDUSTRIAS 1

MOVISTAR INTER:Jesús Velasco, Bebe, Daniel, Gadeia i Solano –cinc inicial–, Carlos Ortiz, Pola, Ricardinho, Borja i Elisandro.INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Cristian, Uri Santos, Pol Pacheco, Sebas Corso i Ximbinha –cinc inicial–, Mario, Albert Cardona, David Álvarez, Verdejo i Thalles.GOLS:1-0 (19’) Borja. 2-0 (21’) Solano. 2-1 (25’) Verdejo. 3-1 (29’) Ricardinho. 4-1 (39’) Daniel.ÀRBITRE:Blas i Garcia.

L’Industrias no va poder impressionar ahir a Torrejón. Els colomencs, que arribaven a la cita en una bona dinàmica de joc i de sensacions, van rebre un càstig massa sever de mans del Movistar Inter. Els dos primers gols dels madrilenys, un al final del primer temps i l’altre només començar el segon, no van arronsar els homes d’Óscar Redondo, que van retallar mitjançant Verdejo. Aleshores, però, Ricardinho es va posar el seu equip a l’esquena, va enviar una pilota al pal i va fer el tercer. L’Industrias ho va intentar amb el porter jugador, però va ser el local Daniel que va acabar fent el 4-1 definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)