Atletisme

Sabaly i Guerrero s’imposen a Sant Hilari

Atletisme. El corredor del Lloret-La Selva, que encara és sub-23, va treure deu segons a Rodrigo Torres. Àngel Mullera acaba tercer i la banyolina s’endú la segona victòria del Circuit

El corredor sub-23 Boubacar Sabaly (CA Lloret-La Selva) va ser el vencedor absolut del 36è Cros de Sant Hilari Sacalm, tercera prova puntuable per al Circuit Gironí de Cros i disputada en condicions de sol i forta calor per l’època. La cursa va consistir en fer tres voltes a un circuit de 1.200 m, i Sabaly la va acabar amb un temps de 10 minuts i 59 segons. L’atleta selvatà, que havia acabat quart en la primera prova, a Olot, va treure un petit marge de deu segons respecte dels seus perseguidors. La segona posició encara va ser més renyida. La va assolir, finalment, Rodrigo Torres (independent) per només quatre segons d’avantatge respecte del lloretenc Àngel Mullera (Lloret-La Selva), que va acabar tercer.

En la categoria femenina, que va tenir el mateix format de cursa que els nois, es va imposar Marina Guerrero (CA Manresa), que ja havia guanyat el Cros d’Olot i que és l’actual campiona del Circuit Gironí. La corredora banyolina va vèncer clarament i va treure més d’un minut d’avantatge a la segona classificada, que va ser Berta Bover (GEiEG). Maria Garcia (CA Palafrugell-Costa Brava), de la categoria Màster A (35-44 anys), va completar el podi.

La propera prova es disputarà d’aquí a dues setmanes (25 de novembre). Serà el Cros Ciutat de Girona, que arriba a la 21a edició.