Handbol

Sergi Mach, baixa indefinida

Handbol. El central del Bordils no jugarà demà contra el Barça B i, en espera que les proves en determinin l’abast, la lesió muscular el podria mantenir fora del parquet fins després de Nadal

“El més assenyat seria esperar que torni al gener”, va dir ahir Sergi Catarain, amb referència a la lesió a l’espatlla de Sergi Mach, que el deixa fora de la convocatòria per al partit de demà a la pista del Barça B.

“Ha de parar. No sabem quant temps però el trencament se li ha tornat a reproduir i el partit de Zarautz [29-23, amb 4 gols de Mach] li va comportar un agreujament”, assenyalava el tècnic, que recordava: “Semblava que l’havia superat i estava bé però al final ja no podia aixecar el braç. No sabem quant temps, aquesta setmana segur, i les properes sembla que també.” Sergi Mach s’haurà de sotmetre a proves que determinin l’abast de la lesió a l’espatlla dreta. Una primera exploració va apuntar al trencament i no es descarta que el central pugui tenir més músculs afectats a banda del subescapular. “Ens hem plantejat parar, no posar cap data i esperar que estigui recuperat al cent per cent i al més aviat possible”, es resigna Cata, que demà sí que podrà disposar dels jugadors que habitualment no poden viatjar per motius laborals. És el cas de Marc Combis o David Masmiquel, malalts aquesta setmana però que seran convocats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)