Futbol sala

L’Industrias remunta en una gran segona part

Futbol sala. Dos gols de Pacheco fan reaccionar l’equip en la segona part

INDUSTRIAS 5 RIBERA N. 2

INDUSTRIAS GARCIA:Feixas, Pacheco, Corso, Verdejo, Ximbinha –cinc inicial–, Uri Santos, Cardona, Álvarez, Thalles i Maico..RIBERA NAVARRA:Gus, Sepe, Ferran Plana, Tripodi, Sergio –cinc inicial–, David, Lemine, Mínguez, Lucas i Pazos.RIBERA NAVARRA:Text.ÀRBITRES:Bernabéu i González.GOLS:0-1 (1’) Sergio González. 0-2 (11’1) Tripodi. 1-2 (20’) Pacheco. 2-2 (22’) Pacheco. 3-2 (24’) Uri Santos. 4-2 (36’) Uri Santos. 5-2 (37’) Ximbinha.

L’Industrias va obtenir un triomf que el rellança en la taula contra un rival directe, el Ribera Navarra, que tot i avançar-se 0-2 va ser incapaç de frenar l’allau de joc dels catalans en una gran segona part. Els visitants es van situar 0-2 en el minut 11, però no van saber gestionar el partit i dos gols de Pacheco van donar ales als de casa. Uri va avançar l’equip i en els minuts finals el golejador de l’equip, Ximbinha, també es va afegir a la festa.