Futbol sala

Retrobaments al més alt nivell

Futbol sala. Fins a vuit jugadors que han passat per les disciplines del Barça i l’Industrias Santa Coloma disputaran el derbi d’avui al Palau (13.15 h, Esport3) entre blaugrana i colomencs

El primer derbi català de la lliga 2018/19 tindrà més al·licients que mai. Fins a vuit jugadors dels que avui (13.15 h, Esport3) es vestiran de curt al Palau Blaugrana han lluït les samarretes del Barça i de l’Industrias. Serà la primera vegada que Miquel Feixas, Uri Santos i Albert Cardona jugaran contra el seu antic club després que l’estiu passat van deixar la disciplina blaugrana buscant la primera experiència a l’elit. “És inevitable que el partit em generi un conjunt de sentiments i records que m’ajuden a voler donar una bona imatge davant el meu antic equip”, comentava Feixas, que va jugar al Barça durant sis anys. Tots tres han agafat un rol protagonista amb un Industrias que arriba a la cita en setè lloc (15 punts) i havent sumat un triomf de valor en l’última jornada contra el Ribera Navarra, rival directe en la lluita pels llocs de copa d’Espanya.

Álex Verdejo i Pol Pacheco, que està fent un gran inici de curs, també han passat pel futbol formatiu blaugrana i ja saben què és jugar contra el club que els va veure créixer. Finalment, Cristian és el jugador de l’Industrias que té un passat més llorejat a can Barça; el porter va guanyar tres lligues, quatre copes del Rei, tres copes d’Espanya i dues UEFA Futsal Cup amb la samarreta del Barça. Precisament, els blaugrana arriben a la cita havent segellat el bitllet per a la final a quatre de la màxima competició continental el cap de setmana passat. Adolfo, fill pròdig del club colomenc, i Dídac, que va defensar la porteria de l’antic Marfil durant tres anys, completen la llista de vuit jugadors que han vestit la samarreta dels dos conjunts. “És clar que arribem en un molt bon moment de forma, però de l’Industrias mai te’n pots fiar”, va dir fa uns dies Dídac, el porter d’un Barça que vol el triomf per seguir els passos del líder, el Palma Futsal.

LA FRASE

Jugar contra el Barça em genera molts sentiments i això fa que vulgui donar bona imatge
Miquel Feixas
porter de l’industrias
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)