Futbol sala

Un final inversemblant dona el triomf a l’Industrias (2-3)

Futbol sala. Un gol de Ximbinha en el darrer segon després de rebre una pilotada del porter local Dídac decideix el derbi entre el Barça i el conjunt de Santa Coloma de Gramenet

L’Industrias Santa Coloma va assaltar el Palau Blaugrana gairebé cinc anys després de fer-ho per última vegada. En un final surrealista el triomf se’l va adjudicar el conjunt colomenc, que d’aquesta manera suma tres punts vitals en la lluita per ser a la copa d’Espanya. El Barça, en canvi, deixa escapar l’ocasió de situar-se líder. Una pilotada del porter Dídac quan faltaven cinc segons va rebotar en Ximbinha i la pilota va acabar entrant a la porteria blaugrana. Era el definitiu 2-3.

Abans, el Barça havia merescut un final menys dramàtic. Els blaugrana van remuntar una diana inicial del mateix Ximbinha, que ja n’ha fet onze en la lliga, i van tenir el triomf a tocar. Els colomencs, però, van oferir una molt bona posada en escena en l’aspecte defensiu i Miquel Feixas, amb diverses aturades de mèrit, va fer la porteria colomenca més petita que mai. Els faltava lucidesa en els metres final als blaugrana, que van veure com l’Industrias feia 0-1 en un contraatac.

En la represa, els locals van posar una marxa més i van aconseguir l’empat mitjançant Dyego. Una pilota al pal de Ferrão va precedir el 2-1 de Sergio Lozano, que va quan faltaven cinc minuts va avançar els blaugrana des del punt de doble penal. El Barça, que també havia fet sis faltes, va veure com Dídac aturava un doble penal a Pol Pacheco i evitava la igualada visitant. Aleshores, però, va arribar la bogeria. Els àrbitres van assenyalar penal per unes mans dins l’àrea de Boyis i el mateix Pol Pacheco va empatar el duel a quaranta segons del final. El Barça ho va intentar amb Dyego de porter jugador, però va ser l’Industrias que, aprofitant una acció inversemblant en què Ximbinha va fer el 2-3 aprofitant un rebot després d’una pilotada de Dídac, va acabar enduent-se el triomf en un derbi amb un final boig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)