Futbol sala

Girada de truita surrealista

Futbol sala. L’Industrias Santa Coloma s’imposa al Barça en el derbi del Palau gràcies a una diana en l’últim segon de Ximbinha fruit d’un rebot després d’una pilotada del porter Dídac

BARÇA 2 INDUSTRIAS 3

FC BARCELONA LASSA:Dídac, Boyis, Dyego, Adolfo i Esquerdinha –cinc inicial– Joselito Roger, Adri Ortego, Sergio Lozano, Ferrão, Arthur i Juanjo (porter suplent).INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Miquel Feixas, Sebas Corso, Pol Pacheco, Alex Verdejo i Ximbinha –cinc titular– Uri Santos, Albert Cardona, David Àlvarez, Thalles, Maico i Mario.GOLS:0-1 (14’) Ximbinha. 1-1 (23’) Dyego. 2-1 (35’) Sergio Lozano. 2-2 (40’) Pol Pacheco. 2-3 (40’) Ximbinha.ÀRBITRE:Garcia i Moreno.PÚBLIC:1.904 espectadors al Palau.

El Palau Blaugrana va viure ahir un gir de guió que hauria signat qualsevol guionista de cine de l’escola surrealista. “És el final més estrany que he vist mai”, va relatar Ximbinha, protagonista principal de l’acció que va decantar el duel. L’Industrias acabava d’empatar el derbi català contra el Barça amb un xut de penal de Pol Pacheco quan faltava poc menys d’un minut de partit. Els colomencs somreien amb l’empat perquè treure un punt del feu blaugrana té molt valor. “Hauria estat el més just”, admetia el tècnic colomenc, Óscar Redondo. El Barça, però, volia tres punts que el feien líder i Andreu Plaza va fer jugar Dyego de porter jugador. La fórmula no va tenir èxit. Poc després, Dídac va rebre una pilota fruit d’un refús. Llavors, el porter va etzibar una passada llarga buscant un miracle en els darrers cinc segons, Ximbinha va saltar, la pilota va impactar a les seves cames i va entrar a la porteria del Barça. Era el definitiu 2-3. L’Industrias tornava a guanyar al Palau després de gairebé cinc anys sense fer-ho i el Barça es quedava astorat. “No mataré el Dídac ni el faré responsable del resultat. L’equip ha fet mèrits per guanyar”, va considerar Andreu Plaza. El seu equip havia aconseguit remuntar la diana inicial de Ximbinha (23’). Després d’un primer temps sense gaire lucidesa, el Barça va reaccionar en el segon i va capgirar el marcador tot i els pals –Ferrão va xutar al travesser dos cops– i un Miquel Feixas sensacional. El porter barceloní va oferir una gran versió en la seva tornada a can Barça. En la línia de tot el seu equip, que va fer un treball defensiu encomiable. Els colomencs, però, van veure com Sergio Lozano feia el 2-1 a cinc minuts del final des del doble penal i Dídac, a l’altra banda de la pista, va aturar el mateix llançament a Ximbinha. Aleshores, però, bogeria: els àrbitres van veure penal en unes mans de Boyis dins l’àrea, Pol Pacheco el va transformar, el Barça ho va intentar amb el porter jugador però va ser l’Industrias, gràcies a una girada de truita surrealista, que va aconseguir el gol de la victòria.

ELS VESTIDORS

No penso matar el Dídac ni fer-lo responsable del resultat; hem merescut el triomf
Andreu Plaza
entrenador del barça lassa
Així és el futbol sala: a vegades surt cara i d’altres, creu. Avui hem estat de sort
Óscar Redondo
entrenador de l’Industrias
És el final més estrany que he viscut, però és el resultat de la bona feina que hem fet
Ximbinha
jugador de l’industrias
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)