Futbol sala

El Barça fa pagar els plats trencats

Futbol sala. El conjunt blaugrana recupera el camí del triomf amb una golejada a domicili i es manté a dos punts del líder, el Palma

Antequera 1 BARÇA 5

BE SOCCER UMA ANTEQUERA:Cone, Arévalo, Miguel, Óscar i Miguel Fernández –cinc inicial– Juanra Crispi, ano, Dani Ramos i Luis Garcia.FC BARCELONA LASSA:Dídac, Aicardo, Dyego, Adolfo i Esquerdinha–cinc inicial– Leo Santana, Boyis, Roger Serrano, Sergio Lozano, Arthur i Joselito.GOLS:0-1 (6’) Sergio Lozano. 0-2 (8’) Sergio Lozano. 1-2 (12’) Juanra. 1-3 (25’) Leo Santana. 1-4 (33’) Aicardo. 1-5 (35’) Dyego.ÀRBITRE:Martínez Flores i Navarro Liza.

El Barça Lassa va golejar ahir el penúltim classificat de la lliga, l’Antequera. Els blaugrana, amb el discurs interioritzat de no confiar-se per la posició del rival a la taula, van començar molt forts amb dues dianes del capità Sergio Lozano. El gol de Juanra no va inquietar i el segon temps va servir per confirmar el triomf d’un conjunt blaugrana que no perd de petja el Palma, líder, amb dos punts més, i que ahir tampoc va fallar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)