Rugbi

La Teixonera, malgrat tot

Rugbi. El Barça tornarà a jugar avui, contra el Cisneros, a la instal·lació municipal, tot i que no s’hi han fet els arranjaments exigits per la federació

El Barça rebrà avui, a les 16.30 h, el Complutense Cisneros al camp de la Teixonera. La instal·lació municipal no està en les mínimes condicions que va exigir, en una reunió feta el 20 de novembre, la Federació Espanyola de Rugbi (FER) per poder-la homologar per disputar-hi partits de la divisió d’honor. La FER demanava la modificació immediata de l’espai de seguretat a la zona d’assaig, però no hi ha hagut cap actuació en aquest sentit. En tot cas, l’ens federatiu ha estat assabentat d’aquesta circumstància abans del partit.

En l’àmbit esportiu, el Barça buscarà el triomf per mantenir-se en els llocs de play-off en la lliga i per classificar-se per a les semifinals de copa, perquè el Cisneros, que és l’últim classificat de la divisió d’honor, forma part del grup dels blaugrana en la copa. L’altre és el VRAC de Valladolid, que ja va caure contra els de Sergi Guerrero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)