El Bordils no es dóna mai per vençut (26-25)

Handbol.

El Bordils ha enllaçat la sisena derrota en sis partits com a visitant aquest curs a plata, en unes circumstàncies més difícils que mai perquè Sergi Catarain ha disposat de només 12 jugadors a la convocatòria, després de la baixa a última hora d’Arnau palahí per evitar el risc de lesió greu –ja amb molèsties, tenia previst viatjar.

El Bordils ha fet un gran inici i amb 1-6 ha obligat el tècnic local a aturar el partit amb 10:53 disputats. La reacció del Torrelavega ha fet que es capgirés el resultat 9-8, però els de Sergi Catarain encara han pogut fer un parcial de 0-3 per tenir dos avantatges més abans del descans (10-11 i 11-12). Márquez ha marcat el 12-13 a l’inici de la segona meitat, el darrer avantatge bordilenc. L’exclusió al minut 6 de la segona meitat de Moreno, a la defensa posterior al seu 16-15, ha permès els càntabres obrir una escletxa en el marcador (20-15) que, vistes les circumstàncies de l’expedició blanc i verda, semblava la sentència. El rigor defensiu i l’amor propi ha permès el Bordils arribar a empatar a 24 (Ferrer de 7 metres, al 24:41) i, al darrer atac, tenir dos llançaments per empatar.